The Premium Beauty Experience

Despre noi

GLASS Beauty House ® este un concept unic de salon de înfrumusețare în România.

În anul 2018 am lansat prima locație GLASS Beauty House ® în Galați, așa cum și în anul 2012 am lansat prima locație aBeauty Clinique ®, tot în Galați.

aBeauty Clinique ® a devenit între timp cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală neinvazivă și minim invazivă din România.

Viziunea noastră pentru GLASS Beauty House ® este să devină cea mai mare rețea de saloane premium de înfrumusețare din țară.

Cu ce e diferit GLASS?

GLASS Beauty House ® se diferențiază prin trei mari elemente cheie.

1. Intimitate

Considerăm că intimitatea, discreția și bunul simț sunt lucruri de preț atunci când mergi la un salon.

Conform studiilor, foarte multe persoane cu o situație financiară bună și cu o educație pe măsură au renunțat să mai meargă la saloanele de înfrumusețare din cauza acestui motiv: lipsa de intimitate.

Pur și simplu acele persoane au rărit vizitele la salon și au preferat să își facă diverse proceduri acasă deoarece s-au săturat de privirile curioase, de discuțiile de complezență și de atmosfera unui salon obișnuit.

Și atunci am decis să realizăm ceva total diferit: GLASS Beauty House ®.

Am hotărât să tratăm fiecare client 1 la 1. Am creat camere separate pentru fiecare procedură. Am calculat dimensiunile și spațiile de comunicare cu generozitate, astfel încât să genereze o intimitate lipsită de claustrofobie.

Astfel că oamenii care se respectă au început să ne aleagă cu drag, știind că la GLASS se vor simți confortabil, departe de privirile critice sau curioase.

Oferim intimitate, discreție și bun simț clienților noștri.

2. Siguranță

Considerăm că atunci când beneficiezi de servicii de înfrumusețare trebuie să fii și să te simți cu adevărat în siguranță.

Studiind domeniul de beauty am fost șocați să aflăm cât de multe clinici sau saloane (unele chiar cu renume) fac rabat de la măsurile de siguranță. Începând cu clasicul spirt sau soluțiile de dezinfectare și terminând cu procedurile de sterilizare.

Deși ne place să credem că măsurile de igienă și curățenie sunt respectate peste tot, în acest moment nu am găsit nici un alt salon de înfrumusețare din România unde măsurile de siguranță să fie transparente și ușor de dovedit.

Am ales să investim în dezinfectanți puternici și în unelte de sterilizare eficiente. Tratăm instrumentele de la GLASS asemenea instrumentalului medical din clinicile aBeauty. În plus, specialiștii noștri sunt singurii care lucrează mască și cu mănuși, reușind să ofere servicii de o precizie chirurgicală într-un mediu sigur.

Fiecare foarfecă, pieptene sau instrument este folosit doar la câte un singur client, urmând ca după fiecare serviciu prestat să fie sterilizat. La începutul fiecărei proceduri, elementele proaspăt sterilizate sunt prezentate și desigilate în fața clientului.

Oferim cele mai înalte standarde de igienă și siguranță clienților noștri.

3. Rezultate

Considerăm că atunci când intri într-un salon de înfrumusețare suntem responsabili să-ți schimbăm viața în bine, nu doar să-ți oferim un serviciu.

Pentru a putea face acest lucru sunt necesare trei elemente cheie:

  • Oameni foarte bine pregătiți, cu experiență
  • Produse de calitate superioară, dovedite
  • Atmosferă și ambient potrivit relaxării

Oameni

Atunci când alegem oameni în echipa noastră ne uităm valorile și educația lor, pentru a fi siguri că toți clienții noștri intră în contact cu oameni eleganți și cu bun simț.

De asemenea, experiența în domeniu și abilitățile practice sunt garantate printr-un proces de evaluare periodic. În plus, investim în pregătirea profesională a colegilor noștri și îi educăm la cele mai importante traininguri.

Produse

Produsele de calitate superioară sunt baza pentru rezultate excelente. Testăm constant produse de la mai mulți furnizori și le alegem cu adevărat pe cele care oferă rezultate vizibile și de lungă durată.

Toate substanțele și produsele sunt aplicate conform standardelor, fără grabă, astfel încât să protejăm părul, unghiile, genele sau sprâncenele clienților noștri.

Atmosferă

Atunci când vii la GLASS nu obții un serviciu, ci ai parte de o întreagă experiență. Dacă te grăbești, vom ști să-ți economisim timpul. Dacă ai nevoie de relaxare, vom ști să-ți oferim acest lucru.

Toate detaliile din saloanele GLASS, precum muzica, mirosul, comportamentul colegilor, sunt gândite astfel încât să însumeze o experiență pe care vei dori să o repeți, deoarece nu te vei mai putea întoarce la altceva.

Pentru cine e GLASS

Saloanele GLASS Beauty House ® sunt destinate oamenilor care aleg cea mai bună opțiune atunci când iau o decizie.

Dacă ești un bărbat sau o femeie mereu în mișcare, iar timpul este cea mai prețioasă resursă pentru tine, vino la noi. Vom ști ce să facem când te grăbești. Vom ști ce să facem când ai nevoie de relaxare.

La GLASS dăm valoare timpului.